Συγκλονισμένος ο Γκασόλ από το χτύπημα στη Βαρκελώνη! (pics)

Συγκλονισμένος ο Γκασόλ από το χτύπημα στη Βαρκελώνη! (pics)

Συγκλονισμένος ο Γκασόλ από το χτύπημα στη Βαρκελώνη! (pics)

bet365

O Πάου Γκασόλ εξέφρασε τη στήριξή του στα θύματα για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξήγησε ότι αισθάνεται τρόμο!

Σκηνικό τρόμου στήθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Βαρκελώνης όταν ένα μικρό φορτηγό τύπου βαν έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πλήθος κόσμου στη «Ράμπλα» στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι νεκροί είναι 13 (ανάμεσά τους και παιδιά), ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες εκ των οποίων δέκα σοβαρά. Ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να έχει διαφύγει πεζός ενώ λίγα λεπτά μετά το συμβάν, η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

«Είμαι συγκλονισμένος από ό,τι συνέβη στη Ράμπλα! Όλη η στήριξή μου στα θύματα, τους τραυματίες και τις οικογένειές τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» ήταν το μήνυμα του Καταλανού Πάου Γκασόλ στο Twitter. O ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο εξήγησε: «Αισθάνομαι τρόμο βλέποντας αυτές τις εικόνες! Εκφράζω την αλληλεγγύη μου προς τα θύματα και τις οικογένειές τους καθώς και τη μέγιστη στήριξή μου στις δυνάμεις υποστήριξης και ασφάλειας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα