Στην Μπασκόνια ο Γκρέιντζερ! (vid)

Στην Μπασκόνια ο Γκρέιντζερ! (vid)

Gazzetta team
Στην Μπασκόνια ο Γκρέιντζερ! (vid)

bet365

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Βάσκους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η περίπτωση του Τζέισον Γκρέιντζερ ακούστηκε για πολλές ισπανικές ομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε να τον διεκδικεί την τελευταία στιγμή μετά από τον τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ ωστόσο ο Τζέισον Γκρέιντζερ υπέγραψε συμβόλαιο στην Μπασκόνια που ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο πρώην γκαρντ της Αναντολού Εφές συμμετέχει στην προετοιμασία της εθνικής Ουρουγουάης για το AmeriCup ενώ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 9.7 πόντους, 3.9 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ σε 25' συμμετοχής στην Euroleague όπου η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αποκλείστηκε στα playoffs από τον Ολυμπιακό. Σε ό,τι αφορά την τουρκική λίγκα, ο Γκρέιντζερ είχε 10 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ υπό τις οδηγίες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα