Σαρωτική η Ιταλία απέναντι στην Τουρκία! (pics)

Γιώργος Κούβαρης
Σαρωτική η Ιταλία απέναντι στην Τουρκία! (pics)

bet365

Η Εθνική Ιταλίας άστραψε και βρόντηξε στο φιλικό με την Τουρκία αφού επικράτησε εύκολα στο τουρνουά του Κάλιαρι με 73-53!

Το συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα τις προθέσεις του και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Τουρκία!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκορ άρχισε να «ανοίγει» από το πρώτο δεκάλεπτο (24-13) για να κλείσει το ημίχρονο στο +21 (45-24) για λογαριασμό των «ατζούρι».

Το δεύτερο μισό του αγώνα αποτέλεσε... τυπική διαδικασία, με τους Ιταλούς να ρίχνουν ταχύτητα και την Τουρκία να παρουσιάζεται ελαφρώς πιο ανταγωνιστική.

Καλύτερος για την Ιταλική ομάδα ήταν ο Λουίτζι Ντατόμε ο οποίος σημείωσε 17 πόντους έχοντας 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ ο Νίκολο Μέλι έκανε τα... πάντα με 7 πόντους, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα. Πολύ καλή και η παρουσία του Μπελινέλι με 14 πόντους. Τους υπόλοιπους πόντους πέτυχαν οι Χάκετ 6, Αραντόρι 4, Φιλόι 3, Μπιλια 3, Βιτάλι 2, Πάσκολο 6, Τσέρβι 4, Αμπάς 2, Ρόσι 3, Μπερνς 2.

Στον αντίποδα, ο Φουρκάν Κορκμάζ είχε 14 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Σανλί (10π.) και Γκιουλέρ (9π.), Ντίξον (6π.), Κοκσάλ (3π.), Γκετσίμ (3π.), Ερντέν (4π.).

 

Τελευταία Νέα