Μίσσας:«Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

ΣΕΡΒΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 93-61

Μίσσας:«Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Μίσσας:«Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε μετά την ήττα της Εθνικής, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη της ενόψει Eurobasket.

Τα πολλά λάθη που έκανε η Εθνική κόντρα στη Σερβία θέλει να δει να διορθώνονται ο Κώστας Μίσσας, αφού η Ελλάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια που έρχονται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το ματς: «Σε έξι μέρες δώσαμε τέσσερα παιχνίδια κάνοντας δύο ταξίδια, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μας και την εικόνα που είχαμε σήμερα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην ομάδα της Σερβίας, γιατί δεν τους προσφέραμε ένα καλό τεστ. Για μας ήταν, αντίθετα, ένα καλό τεστ, είδαμε πολλά πράγματα και όταν χάνεις ένα παιχνίδι μπορείς να μάθεις περισσότερα από ό,τι μετά από μια νίκη στην περίοδο της προετοιμασίας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς με πολλή ανάλυση βίντεο για να δούμε τα λάθη μας. Η Σερβία έπαιξε εξαιρετικά, αλλά τους δώσαμε εμείς τη δυνατότητα να φανούν τόσο πολύ καλύτεροι. Για μας είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιωθούμε εν όψει των επόμενων φιλικών. Είναι περίοδος προετοιμασίας και έχει σημασία να διορθώσουμε τα λάθη μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια».

Για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είχε ένα πρόβλημα με το δεξί του γόνατο, είχε κάποιες ενοχλήσεις και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με δύναμη και πολλές επαφές και γι’ αυτό δεν τον χρησιμοποιήσαμε».

Best of internet