«Το Αιγάλεω επιστρέφει δυναμικά»

Κάτια Πετροπούλου
«Το Αιγάλεω επιστρέφει δυναμικά»

bet365

Το Αιγάλεω κάνει την προσπάθεια του για επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες και ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά το σχεδιασμό του για την νέα σεζόν.

Πέντε μεταγραφές και δύο ανανεώσεις ανακοίνωσε το Αιγάλεω, το οποίο κάνει την προσπάθειά του να επανέλθει στις Εθνικές κατηγορίες.

Το ρόλο του καθοδηγητή από τον πάγκο έχει αναλάβει ο Τάκης Πανούλιας.

Η ανακοίνωση:

«Το Αιγάλεω επιστρέφει δυναμικά

Με τον πιο εμφατικό τρόπο επιστρέφει τη φετινή σεζόν στο μπασκετικό τοπίο το Αιγάλεω το οποίο έκανε απανωτές μεταγραφικές...εκπλήξεις.

Παίκτες όπως ο Μπάρδας, ο Τσολάκης, ο Τσαμπής, ο Οικονόμου και ο Παλτόγλου υπέγραψαν στην ομάδα προκειμένου να συνεισφέρουν στην επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα, εκεί που πραγματικά ανήκει.

Από την περσινή χρονιά επίσης παρέμειναν στο ρόστερ της ομάδας οι Κυριακόπουλος και Μούγιος.

Η διοίκηση του Αιγάλεω προσφέρει και πάλι τη σιγουριά και τη φερεγγυότητα, ώστε να την εμπιστευτούν τόσο πετυχημένοι παίκτες και να είναι συνοδοιπόροι σ' αυτήν την προσπάθεια. Η αγάπη και η προσφορά των ανθρώπων που στηρίζουν το Αιγάλεω είναι κάτι παραπάνω από φανερή και αναμένουν και τη στήριξη των φιλάθλων των οποίων η βοήθεια κατά τη διάρκεια της χρονιάς είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Βέβαια, οι άνθρωποι του Αιγάλεω δε σταματούν εδώ και μας επιφυλάσσουν στην πορεία και άλλα... ευχάριστα απρόοπτα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα