Πρώτο δυνατό τεστ με Μαυροβούνιο για την Εθνική

Πρώτο δυνατό τεστ με Μαυροβούνιο για την Εθνική

bet365

Η Εθνική ομάδα ανεβάζει... επίπεδο δυσκολίας στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Eurobasket 2017, αρχής γενομένης από το αποψινό (11/8, 22:00) παιχνίδι με το Μαυροβούνιο στο Βελιγράδι.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σερβίας προκειμένου να συμμετάσχει στο «Trofeja Beograda» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 11-13/8 στο «Aleksandar Nikolić Hall» (πρώην «Hala Pionir»).

H ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει διαδοχικά το Μαυροβούνιο (11/8, 22:00, ΕΡΤ1) και τη διοργανώτρια Σερβία (12/8, 22:00) ενώ ο Κώστας Μίσσας θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει πιο ουσιαστικά συμπεράσματα για την «επίσημη αγαπημένη» συγκριτικά με τα ματς στο τουρνουά της Πάτρας απέναντι στη Ρουμανία και τη Μεγάλη Βρετανία. Εξάλλου ο ομοσπονδιακός προπονητής θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γεγονός που αλλάζει εντελώς το αγωνιστικό πρόσωπο της εθνικής μας ομάδας.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Αρσεναλ - Λέστερ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το ζητούμενο, λοιπόν, για την Εθνική είναι να διατηρήσει τα καλά στοιχεία που έδειξε στην Πάτρα και να βελτιώσει τις αδυναμίες της απέναντι σε δυο σαφώς ανώτερους αντιπάλους, από τη στιγμή που έχει μπροστά της αρκετούς και δυνατούς αγώνες μέχρι από το τέλος της προετοιμασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα