Αργεί... ακόμα το Space Jam 2

Γιώργος Κούβαρης
Αργεί... ακόμα το Space Jam 2

bet365

Μπορεί οι φίλοι του μπάσκετ και του κινηματογράφου να περιμένουν πώς και πώς το sequel του Space Jam αλλά απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένουν πολύ περισσότερο...

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας «ακόμα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα» αν και η ημερομηνία που έχουν προαναγγείλει ότι θα βγει στους κινηματογράφους είναι στα τέλη του 2019.

Ο λόγος για τον Τζάστιν Λιν ο οποίος έχει αναλάβει να ξαναφέρει στις οθόνες τα «διαστημικά καλάθια» (όπως ήταν η ελληνική ονομασία της ταινίας) με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να παίρνει τον ρόλο του Μάικλ Τζόρνταν.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι ημερομηνίες ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε με τους επαγγελματίες αθλητές. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και εμείς θέλουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ύστερα από 20 χρόνια από την original ταινία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να γίνει σωστά» δήλωσε ο σκηνοθέτης και κατέληξε:

«Τότε υπήρχε ο χρόνος αφού ο Μάικλ (σ.σ. Τζόρνταν) είχε αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση, ενώ υπήρχε και η απεργία στο ΝΒΑ...»

 

NBA Τελευταία Νέα