Εκτός Eurobasket ο Βέσελι!

Κάτια Πετροπούλου
Εκτός Eurobasket ο Βέσελι!

bet365

Ο Γιαν Βέσελι ενημέρωσε την ομοσπονδία της χώρας του πως δεν θα ενισχύσει την Τσεχία στο Eurobasket (31/08-17/09) για προσωπικούς λόγους.

Χωρίς τον «αστέρα» της θα κατέβει η Τσεχία στο προσεχές Eurobasket!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport.cz», ο Γιαν Βέσελι ενημέρωσε πως δεν θα ενισχύσει την εθνική της χώρας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τόσο για οικογενειακούς λόγους, όσο και για το γεγονός πως θέλει να ξεκουραστεί, ενόψει της νέας σεζόν.

«Λυπάμαι, αλλά δεν θα συμμετέχω στο Eurobasket φέτος. Είχα μια μεγάλη, απαιτητική και πετηχυμένη χρονιά με την Φενέρ και είμαι εξαντλημένος ψυχολογικά και σωματικά. Στα τέλη Ιουλίου παντρεύτηκα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμένα και νιώθω πως δεν μπορώ να είμαι έτοιμος για την πρόκληση του Eurobasket μέσα σε δύο εβδομάδες. Υπάρχει και ο κίνδυνος τραυματισμών και ακολουθεί μια νέα σεζόν. Δεν είναι εύκολο να μην είμαι μέρος της εθνικής, αλλά δυστυχώς η απουσία μου είναι η καλύτερη λύση. Εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο και φυσικά θα τους ενθαρρύνω εξ' αποστάσεως», είπε ο ψηλός της Φενέρ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Ήταν μια έκπληξη για εμάς, επειδή ελπίζαμε πως θα ήταν με την ομάδα, αλλά δυστυχώς αποφάσισε να μην έρθει μαζί μας. Φυσικά και δεν είμαστε η μόνη ομάδα που χάνει έναν σπουδαίο παίκτη, αλλά για την Τσεχία είναι μια μεγάλη απώλεια και η κατάσταση θα είναι δύσκολη, κυρίως στην αρχή», είπε ο προπονητής της εθνικής, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ.

Εκτός Τσεχίας αναμένεται και ο Μπλέικ Σιλμπ, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, και αν δεν υπογράψει συμβόλαιο με κάποιο σύλλογο, δεν θα ενισχύσει την εθνική του. «Αν υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, τότε θα έρθει, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει αυτό. Δεν πιστεύω βέβαια πως θα έρθει και είμαι απογοητευμένος, γιατί έχω δουλέψει πολύ μαζί του και μιλήσαμε πολλές φορές, επειδή θα ήταν εκείνος που θα ηγηθεί της ομάδας, αλλά είναι δική του απόφαση», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

 

Τελευταία Νέα