Κοντά στην COSMOTE TV ο Παναθηναϊκός

Κάτια Πετροπούλου
Κοντά στην COSMOTE TV ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την COSMOTE TV, κάτι που συζητιέται τούτη την ώρα στο έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ σήμερα στις 15:00. Ποιες οι συνέπειες της συνεργασίας για την κεντρική διαχείριση.

Ατλέτικο Μ. – Νάπολι με επιστροφή*, αν ο Γκριεζμάν σκοράρει το πρώτο γκολ (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι ομάδες της Basket League ετοιμάζονται για την νέα σεζόν κι ένα κομμάτι που τις απασχολεί είναι κι αυτό των τηλεοπτικών.

Ο ΕΣΑΚΕ συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ. με κύριο θέμα συζήτησης αυτό των τηλεοπτικών, με τον Ολυμπιακό να μην έχει εκπροσώπηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενημερώσει πως δεν μπορούσαν να δώσουν το «παρών» την Τρίτη και ζήτησαν να γίνει το Δ.Σ. Δευτέρα, όμως, δεν πήραν απάντηση επί του θέματος.

Το «καυτό» θέμα πάντως είναι αυτό της ενδεχόμενης συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την COSMOTE TV, μιας και η συνεργασία του με την Nova ολοκληρώθηκε.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, κινδυνεύει άμεσα να χαλάσει το σενάριο της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών του πρωταθλήματος από την ΕΡΤ, που ενδιαφερόταν για τις υπόλοιπες ομάδες της Basket League συν τον Παναθηναϊκό, μιας και το προϊόν δεν θα είναι πια ελκυστικό.

Συνεπώς, το πρόβλημα του ΕΣΑΚΕ για να στεγάσει τηλεοπτικά τις ομάδες του γίνεται πολύ σοβαρό, καθώς σημαίνει πως η Basket League μπορεί να μείνει και χωρίς «στέγη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα