«Σοφός, παρά την ηλικία του ο Μωραΐτης»! (pic)

«Σοφός, παρά την ηλικία του ο Μωραΐτης»! (pic)

«Σοφός, παρά την ηλικία του ο Μωραΐτης»! (pic)

bet365

Η Εθνική Εφήβων μπαίνει σε ρυθμούς Eurobasket, η ομάδα έκανε την επίσημη φωτογράφισή της και η FIBA έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Μωραΐτη.

Τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket U18 αρχίζει αύριο (29/07, 21:30) η Εθνική Εφήβων, κόντρα στην Σλοβενία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε την επίσημη φωτογράφισή του, ενώ η FIBA σε αφιέρωμα των ομίλων (η Ελλάδα είναι στον Γ' Όμιλο μαζί με τις Σλοβενία, Λιθουανία και Φινλανδία) έκανε ειδική μνεία στον Δημήτρη Μωραΐτη, στην κατηγορία «Παίκτες Για Να Δεις».

«Ο Δημήτρης Μωραΐτης θα είναι ο ξεκάθαρος ηγέτης της Ελλάδας στην Μπρατισλάβα, έχοντας ηγηθεί της ομάδας και στο Eurobasket U16 του 2016 στο Κάουνας, με 17.9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα. Ένας σοφός - παρά την ηλικία του - οργανωτής στο παρκέ, με ειδικότητα στο pick n' roll, ο Μωραΐτης έκανε μια δυναμική εμφάνιση στο Eurobasket U18 πέρυσι στην Σαμψούντα, μαζί με τον συμπαίκτη του, Γιώργο Καλαϊτζάκη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια επισημαίνεται: «Η Ελλάδα τερμάτισε στην 9η θέση του Eurobasket U18 στην Σαμψούντα και η γενιά του '99 είναι πεπεισμένοι να αλλάξουν αυτό το αποτέλεσμα και να το βελτιώσουν. Οι παίκτες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα φέτος στην Μπρατισλάβα είχαν ένα σκληρό τουρνουά στο U16 δύο χρόνια πριν, όπου και κατέκτησαν την 13η θέση».

 

Τελευταία Νέα