Ροντρίγκεθ: «Είχα επαφές με την Ρεάλ, αλλά δεν υπήρχε χώρος»

Gazzetta team
Ροντρίγκεθ: «Είχα επαφές με την Ρεάλ, αλλά δεν υπήρχε χώρος»

bet365

Ο Σέρχιο Ροντρόγκεθ αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν πάει στην ΤΣΣΚΑ, όμως δεν υπήρχε πεδίο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών

Στην «El Mundo» μίλησε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ και ανέφερε πως συζήτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να ξαναεπιστρέψει στην ομάδα, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Οι δηλώσεις του

Για το ΝΒΑ: «Νόμιζα πως θα υπήρχαν καλύτερες προτάσεις για μένα. Αλλά η αγορά είναι διαφορετική από πέρυσι και οι επιλογές δεν προσφέρουν σταθερότητα, ώστε να είσαι πάνω από ένα χρόνο σε μια ομάδα. Έζησα στη Φιλαδέλφεια και μου άρεσε. Νομίζω όμως ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να θέσω ως στόχο κάτι βραχυπρόθεσμο. Πολλοί παίκτες στην ηλικία μου έχουν συμβόλαια που εγώ δεν ήθελα. Επιθυμούσα σταθερότητα επαγγελματικά και προσωπικά».

Για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Η σχέση μου με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα σπουδαία. Το να είσαι σε ένα μέρος τόσα πολλά χρόνια, με όσα έχω πετύχει εκεί είναι κάτι όμορφο. Θα έχω πάντα όμορφες αναμνήσεις από την Ρεάλ. Καταλαβαίνω τις περιστάσεις. Έπρεπε να περιμένω κάτι από το ΝΒΑ που θα μπορούσε να με πείσει ή να με ελκύσει. Όταν είδα πως δεν πήγαινα προς την επιθυμητή κατεύθυνση, ναι είχα επαφές με την Ρεάλ, αλλά δεν υπήρχε πεδίο συνεργασίας. Μίλησαν με τον ατζέντη μου, αλλά τον ενημέρωσαν πως δεν υπήρχε χώρος. Δεν το εξέλαβα ως προδοσία. Η καλύτερη επιλογή για μένα, για να διεκδικήσω τίτλους φέτος ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα