Τελειώνει με Μήτογλου ο Παναθηναϊκός

Τελειώνει με Μήτογλου ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Τελειώνει με Μήτογλου ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει EuroBasket ενώ ο Παναθηναϊκός φορτσάρει για την απόκτηση του 21άχρονου φόργουορντ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο Μήτογλου βρίσκεται από χθες (26/7) στο Καρπενήσι, εκεί όπου η Εθνική Ανδρών θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει Eurobasket 2017 ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει άμεσα το ζήτημα της απόκτησής του νεαρού φόργουορντ, ολοκληρώνοντας έτσι τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά, λοιπόν, την αποχώρηση του Αντώνη Φώτση και το κενό που έμεινε στην «πράσινη» front line, οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Μήτογλου, η περίπτωση του οποίου αρέσει στον Τσάβι Πασκουάλ. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του και θέλει να αποκτήσει τον 21άχρονο άσο του Ουέικ Φόρεστ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα project για τα επόμενα χρόνια, έχοντας τεράστιες προοπτικές εξέλιξης.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να τελειώσει άμεσα με το ζήτημα της απόκτησής, ενισχύοντας παράλληλα τον ελληνικό κορμό της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα