«Φουλάρει» για Μήτογλου ο Παναθηναϊκός

«Φουλάρει» για Μήτογλου ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
«Φουλάρει» για Μήτογλου ο Παναθηναϊκός

bet365

Μετά την αποχώρηση του Αντώνη Φώτση από τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να πείσουν τον Κώστα Μήτογλου να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα με το «τριφύλλι».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Σέλτικ – Ρόζενμποργκ (21+).

Στον Παναθηναϊκό έχουν ολοκληρώσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, ωστόσο υπάρχει μια εκκρεμότητα.

Κι αυτή έχει να κάνει με την περίπτωση του Κώστα Μήτογλου, ο οποίος δεν έχει πάψει να απασχολεί τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Ειδικά μετά και την αποχώρηση του Αντώνη Φώτση και το κενό που έμεινε, «πράσινοι» φαίνεται πως θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα απόκτησής του, καθώς ο παίκτης αρέσει πολύ και στον Τσάβι Πασκουάλ.

Ωστόσο, ο 21χρονος φόργουορντ έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στο Wake Forest, ώστε να ολοκληρώσει την τετραετή θητεία του στο Κολέγιο, με τον Παναθηναϊκό να κάνει τα πάντα για να του αλλάξει γνώμη.

Στο κόλπο απόκτησης του νεαρού έχει μπει και ο Ολυμπιακός, ενώ τα δικαιώματά του στην Ελλάδα ανήκουν στον Άρη, αφού το 2015 είχε υπογράψει ανανέωση για τέσσερα χρόνια και το συμβόλαιό του είναι κατατεθειμένο στον ΕΣΑΚΕ, το οποίο οι «κίτρινοι» είχαν καταθέσει μονομερώς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα