Μπίλαπς: «Ο Ίρβινγκ ήταν εδώ και καιρό δυσαρεστημένος»!

Μπίλαπς: «Ο Ίρβινγκ ήταν εδώ και καιρό δυσαρεστημένος»!

Gazzetta team
Μπίλαπς: «Ο Ίρβινγκ ήταν εδώ και καιρό δυσαρεστημένος»!

bet365

Ο Τσόνσι Μπίλαπς αποκάλυψε πως δεν εξεπλάγη από το αίτημα ανταλλαγής του Κάιρι Ίρβινγκ αφού γνώριζε ότι ο Uncle Drew ήταν δυσαρεστημένος το τελευταίο διάστημα!

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ο Μπίλαπς πέρασε από συνέντευξη για τη θέση του προέδρου στους Καβαλίερς πριν από περίπου ένα μήνα και ήξερε ότι ο Ίρβινγκ ήταν ήδη δυσαρεστημένος από την παρουσία του στο Κλίβελαντ. «Το αίτημά του δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη! Γνώριζα πολλά για αυτή την υπόθεση που ο υπόλοιπος κόσμος δεν ξέρει. Ο Ίρβινγκ είναι ένα σπέσιαλ ταλέντο. Έχει πετύχει πολλά πράγματα εντός κι εκτός παρκέ. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να τον καταλάβω. Έχει ό,τι θέλει, παίρνει τα σουτ που θέλει, παίζει για έναν σπουδαίο προπονητή που σε αφήνει να κάνεις τη δουλειά σου. Στα κρίσιμα παίρνεις εσύ το σουτ και τα παιχνίδια σου είναι τηλεοπτικά κάθε εβδομάδα. Βέβαια οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές επιθυμίες...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα