Χαραλαμπόπουλος: «Πιστεύω ότι είναι η ώρα μου»

Χαραλαμπόπουλος: «Πιστεύω ότι είναι η ώρα μου»

Gazzetta team
Χαραλαμπόπουλος: «Πιστεύω ότι είναι η ώρα μου»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξήγησε πως η Εθνική Νέων ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ό,τι έχτιζε τόσα χρόνια ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Τελειώσαμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια με αυτή την παρέα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλα τα παιδιά για την καριέρα τους. Μόνο χαρά, τίποτα άλλο» εξήγησε αρχικώς ο MVP του Eurobasket Νέων και μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης κατά την άφιξη της Εθνικής στην Αθήνα και πρόσθεσε:

«Είμαστε μια γροθιά. Το δείξαμε και στα παιχνίδια ότι ο ένας βοηθά τον άλλον. Δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα και ότι είμαστε μία πολύ καλή παρέα».

Ο Χαραλαμπόπουλος ρωτήθηκε αν υπήρχε εξαρχής ο στόχος του χρυσού μεταλλίου: «Στόχος είναι πάντα ένα μετάλλιο. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είναι χρυσό. Θέλαμε να τελειώσουμε τον κύκλο αυτής της ομάδας με ένα μετάλλιο». Σε ό,τι αφορά το μέλλον του, ο διεθνής φόργουορντ ανέφερε: «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό ή σε μία ομάδα. Να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Πιστεύω ότι είναι η ώρα μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα