Παπαθεοδώρου: «Έκλεισε ο κύκλος μου στις μικρές εθνικές»

Παπαθεοδώρου: «Έκλεισε ο κύκλος μου στις μικρές εθνικές»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Έκλεισε ο κύκλος μου στις μικρές εθνικές»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε μια μικρή αποκάλυψη σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, μετά την «χρυσή» επιτυχία της Εθνικής Νέων.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Χέλσινγκορ – Οντένσε αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Κάθε λόγο να νιώθει περήφανος έχει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το χρυσό της Εθνικής Νέων, πρόσθεσε το τρίτο σερί του μετάλλιο προπονώντας τις μικρές εθνικές, και εξέφρασε την περηφάνια του για τα «παιδιά» του.

Ωστόσο, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε και μια μικρή αποκάλυψη μιλώντας στον «Arena FM», καθώς δήλωσε πως ο κύκλος του στις μικρές ομάδες έκλεισε, για να επικεντρωθεί στο νέο έργο που έχει μπροστά του.

«Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή, το τέλος μιας υπέροχης διαδρομής. Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε κι εμείς τι κάναμε, γιατί ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και τραυματισμούς. Μπήκαμε με πολύ άγχος, αλλά είχαμε την εμπειρία και το ξεπεράσαμε γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Για να πάρεις το πρωτάθλημα Ευρώπης σημαίνει ότι υπάρχει πολύ ταλέντο. Το πόσο θα παίξουν αυτά τα παιδιά στις ομάδες τους εξαρτάται και από τις ίδιες τις ομάδες αλλά και από τα παιδιά που πρέπει δουλέψουν πολύ και να προσέχουν την καθημερινότητά τους».

Σχετικά με την αφιέρωση του χρυσού στα παιδιά του, ανέφερε: «Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε στις ομάδες και λείπουμε από το σπίτι μας και γι’ αυτό το αφιέρωσα και στα παιδιά μου που είναι και μικρά. Και στην Αστάνα δεν τα είχα μαζί μου».

Για το μέλλον του, αλλά και των παιδιών αυτών, σχολίασε: «Ο κορμός αυτής της ομάδας τελείωσε από την Νέων. Θα πάει πλέον στην Εθνική Ανδρών. Όσο για μένα έχω πάρει τις αποφάσεις μου πριν από το Ευρωμπάκετ αν θα συνεχίσω, αλλά θέλω να τις πω πρώτα στους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Μπορώ να σας πω πάντως ότι ολοκληρώθηκε και ο δικός μου κύκλος σε αυτές τις Εθνικές ομάδες. Τώρα πρέπει να ασχοληθώ με την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ».

Για τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ο Τέλης Ζουρνατσίδης δε με απασχόλησε καθόλου τρεις μέρες για τον ΠΑΟΚ, ήταν κύριος. Έχει προχωρήσει αρκετά κάποια θέματα και τις επόμενες μέρες θα έχουμε κι άλλες εξελίξεις».

Για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Αντώνη Κόνιαρη υποστήριξε: «Ο Χαραλαμπόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης, ανήκει στον Παναθηναϊκό και πρέπει να πάρει σημαντικό ρόλο. Δεν του μίλησα καθόλου για τον ΠΑΟΚ γιατί ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στη Εθνική. Έχουμε αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση με αυτά τα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να στελεχωθεί με ακόμα περισσότερους νέους Έλληνες παίκτες. Θέλουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα και υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που θέλουμε. Ο Κόνιαρης ήταν εξαιρετικός. Ό, τι ατυχία είχε τα προηγούμενα χρόνια, ο Θεός του το έδωσε πίσω και έκανε ένα σπουδαίο τουρνουά».

Για τους διεθνείς που παίζουν στον Άρη που θα έχουν προπονητή τον Γιαννάκη συμπλήρωσε: «Και οι τέσσερις παίκτες του Άρη είναι τυχεροί γιατί θα έχουν ένα τοτέμ του ελληνικού μπάσκετ τον Παναγιώτη Γιαννάκη για προπονητή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα