Οι πρώτες μεταγραφές του Ερυθρού Αστέρα

Οι πρώτες μεταγραφές του Ερυθρού Αστέρα

Οι πρώτες μεταγραφές του Ερυθρού Αστέρα

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας... ξεπούλησε, γέμισε τα ταμεία του με εκατομμύρια ευρώ και πλέον αρχίζει το στήσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πωλήσεις των Μάρκο Γκούντουριτς (Φενέρμπαχτσε), Όγκνιεν Κούζμιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Στέφαν Γιόβιτς (Μπάγερν), Λούκα Μίτροβιτς (Μπάμπεργκ), Τσαρλς Τζένκινς (Χίμκι) και Τζόνα Μπόλντεν (Μακάμπι) απέφεραν στον Ερυθρό Αστέρα σχεδόν 2.2 εκατομμύρια ευρώ ενώ οι Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νέιτ Γουόλτερς και Ντιόν Τόμπσον αποχώρησαν χωρίς οικονομικό όφελος για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Ο νέος προπονητής των Σέρβων, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό Μπράνκο Λάζιτς που ανανέωσε το συμβόλαιό του ενώ όπως αναφέρει το informer.rs, εισηγήθηκε τις προσθήκες των νεαρών Άλεξ Ραντάνοφ (19χρ., γκαρντ), Στέφαν Λαζάρεβιτς (21χρ., γκαρντ-φόργουορντ) και Ντέγιαν Νταβίντοβατς οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρσι στη θυγατρική ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, τη Ζελέζνικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα