Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι γι' αυτά τα παιδιά, έχει ποιότητα το Ισραήλ»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι γι' αυτά τα παιδιά, έχει ποιότητα το Ισραήλ»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά την πρόκριση της Εθνικής Νέων στον τελικό του Eurobasket U20, τονίζοντας πως είναι περήφανος για τους παίκτες του, ενώ επισήμανε την δυσκολία του επόμενου ματς με το Ισραήλ.

Η Ελλάδα νίκησε την Ισπανία με 77-56 και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εκθείασε τους παίκτες του, ενώ στάθηκε στην ποιότητα του Ισραήλ ενόψει του αυριανού τελικού.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

Για το ματς: «Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε ένα ημιτελικό. Τα παιδιά κάνανε σπουδαία δουλειά και δείξανε μεγάλη θέληση και πάθος, μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Λιθουανία. Τα παιδιά το απόλαυσαν. Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια θα είμαστε στον τελικό».

Για την πίεση που ένοιωσε η ομάδα: «Η πίεση ήταν μεγαλύτερη, όμως μετά την ανατροπή με την Λιθουανία, παίξαμε χωρίς πίεση και άγχος. Καταφέραμε να κερδίσουμε εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Για το Ισραήλ: «Όπως και με το Μαυροβούνιο έτσι και τώρα θεωρούμαστε τα φαβορί, όμως το Ισραήλ έχει αποδείξει πως έχει ποιότητα. Αφήστε μας να το χαρούμε σήμερα, αύριο θα κάνουμε το καλύτερο. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά που εδώ και 5 χρόνια είναι σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα