Περιμένει Πέιτζ και «κοιτάει» Ουέινς η ΑΕΚ (vids)

Περιμένει Πέιτζ και «κοιτάει» Ουέινς η ΑΕΚ (vids)

Περιμένει Πέιτζ και «κοιτάει» Ουέινς η ΑΕΚ (vids)

bet365

Εν αναμονή της απάντησης του Μάρκους Πέιτζ είναι η ΑΕΚ, η οποία κοιτάζει και την περίπτωση του Μααλίκ Ουέινς ω εναλλακτική λύση στα γκαρντ.

Με ένα μήνα να απομένει για την προετοιμασία της ΑΕΚ, οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν.

Η «Βασίλισσα» περιμένει την απάντηση του Μάρκους Πέιτζ το προσεχές διάστημα, στον οποίο έχει καταθέσει την πρότασή της και φαίνεται να έχει τις ελπίδες με το μέρος της.

Σε περίπτωση που δεν έρθει η πολυπόθητη συμφωνία με τον 23χρονο γκαρντ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα... σκαριά το «Plan B». Σε αυτό βρίσκεται το όνομα του Μααλίκ Ουέινς, ο οποίος συμμετείχε με τους Ουίζαρντς στο φετινό Summer League του Λας Βέγκας, στο οποίο είχαν δώσει το «παρών» οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Γιώργος Χήνας.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ, που είναι απόφοιτος του Villanova, έχει παραστάσεις από ΝΒΑ με τους Σίξερς (2012-13) και τους Κλίπερς (2013-14), έχει αγωνιστεί στην Ιταλία (Βαρέζε 2015-16), ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Μακάμπι Ρισόν.

Ο Ουέινς ξεκίνησε την σεζόν του στην Ένισεϊ και πήγε στην φιναλίστ του πρωταθλήματος του Ισραήλ τον προηγούμενο Νοέμβριο, όπου και μέτρησε κατά μέσο όρο 15.1 πόντους, 4.1 ασίστ και 3.4 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα