Ο Ερυθρός Αστέρας... ξεπούλησε και πήρε οικονομική «ανάσα»!

Ο Ερυθρός Αστέρας... ξεπούλησε και πήρε οικονομική «ανάσα»!

Ο Ερυθρός Αστέρας... ξεπούλησε και πήρε οικονομική «ανάσα»!

bet365

Η μαζική φυγή των παικτών του Ερυθρού Αστέρα μπορεί να τον πλήξει αγωνιστικά, αλλά οικονομικά τού έδωσε μια μεγάλη «ανάσα», που την είχε ανάγκη.

Μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να...ξεπούλησε, αλλά γέμισε με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Βελιγραδίου αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, όπως είχε γίνει γνωστό, και ένας ένας οι παίκτες άρχισαν να αποχωρούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν από το μηδέν τον σχεδιασμό του ρόστερ τους, ωστόσο η μαζική αυτή φυγή έδωσε μια βαθιά οικονομική «ανάσα» στο σύλλογο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «zurnal.rs», τα συμβόλαια των Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νέιτ Γουόλτερς και Ντιόν Τόμπσον έληξαν, ενώ αποχώρησαν οι Μάρκο Γκούντουριτς, Όγκνιεν Κούζμιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Λούκα Μίτροβιτς, Τσαρλς Τζένκινς και Τζόνα Μπόλντεν, οι οποίοι απέφεραν στον σύλλογο 2.263.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα:

Η Φενέρ πλήρωσε ρήτρα 1 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του Μάρκο Γκούντουριτς, με τον Ερυθρό Αστέρα να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Ο Τζόνα Μπόλντεν δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με την ομάδα του Βελιγραδίου, καθώς τον απέκτησε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, έναντι 580.000 δολαρίων (περίπου 497.000 ευρώ) που ήταν το buy out του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε 300.000 ευρώ στους Σέρβους για να αφήσουν ελεύθερο τον Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο αρχηγός Λούκα Μίτροβιτς... μετακόμισε στην Μπάμπεργκ, με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι να καταβάλει το ποσό των 220.000 ευρώ.

Ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, κατέληξε στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία πλήρωσε 160.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα έδωσε στον Ερυθρό Αστέρα 100.000 δολαρία, δηλαδή περίπου 86.000 ευρώ, για να κάνει δικό της τον Τσαρλς Τζένκινς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα