Ανακοίνωσε Μάλαρντ ο ΠΑΟΚ! (vid)

Ανακοίνωσε Μάλαρντ ο ΠΑΟΚ! (vid)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Μάλαρντ ο ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Την απόκτηση της Κιέρα Μάλαρντ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με την Αμερικανίδα φόργουορντ/σέντερ να αποτελεί την «κολόνα» της ομάδας τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Kierra Mallard, η οποία έχει ύψος 1.88, αγωνίζεται στις θέσεις Power Forward & Center και θα ενισχύσει την ομάδα κάτω από το καλάθι την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η αθλήτρια μετά την διεκπεραίωση των σπουδών της, οπότε και αγωνίστηκε στο NCAA με το Texas Tech, αγωνίστηκε σε ομάδες της Ευρώπης, στη Γαλλία και στη Γερμανία, μετά αγωνίστηκε στην Αυστραλία, ενώ την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στην Ιταλία.

Η παίκτρια έχει λάβει πολλές διακρίσεις στην καριέρα της με την σεζόν 2014 να είναι η καλύτερη αφού πήρε τον τίτλο της παίκτριας της σεζόν, της σημαντικότερης παίκτριας, της πιο επιθετικής και του καλύτερου center στην Bundesliga North.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, η Kierra είχε μέσο χρόνο συμμετοχής 33’, μέσο όρο πόντων 13.7, ποσοστό επιτυχίας δίποντων κοντά στο 50%, ποσοστό τρίποντων 40% και μέσο όρο rebound 5.

Η μεταγραφή της αθλήτριας επιτεύχθηκε μετά από πολύωρες συζητήσεις και μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας να την αποκτήσει, καθώς υπήρχε μεγάλη ζήτηση, που αποδίδεται στο ταλέντο και τις πολύ καλές αποδόσεις της αθλήτριας!

Καλωσήρθες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Kierra!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα