Στην Καρδίτσα ο Ψαρόπουλος

Στην Καρδίτσα ο Ψαρόπουλος

bet365

Στην Καρδίτσα και στην Α2 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωκράτης Ψαρόπουλος.

Ο Λευτέρης Καλογήρου φτιάχνει να πολύ ανταγωνιστικό σύνολο στην Καρδίτσα το οποίο έχει στόχο και το καλό μπάσκετ. Η ομάδα πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Σωκράτη Ψαρόπουλο ο οποίος και ανακοινώθηκε επισήμως.

Αναλυτικά:

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Σωκράτη Ψαρόπουλου στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ψαρόπουλος, έχει καταγωγή από την Καρδίτσα και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε ομάδα της περιοχής μας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια ποιοτική λύση που ενισχύει την περιφέρεια της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Ο ύψους 1.92 μ. αθλητής αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ και διακρίνεται για το δυναμικό και ολοκληρωμένο παιχνίδι του. Παρά τα 25 του χρόνια, έχει ήδη εννέα σεζόν σε υψηλό επίπεδο και πολλές εικόνες από τα πρωταθλήματα της Basket League και της Α2 Εθνικής. Με τη φανέλα του Περιστερίου, ντεμπουτάρισε σε ηλικία 16 ετών στο πρωτάθλημα της Α2 την περίοδο 2008-09, παίρνοντας την άνοδο για την Α1 Εθνική. Στο Περιστέρι αγωνίστηκε στη Basket League την τριετία 2009-2012, ενώ από το 2012 έως το 2017 και για πέντε σεζόν, αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική με Φιλαθλητικό, Παγκράτι και Περιστέρι σε συνολικά 101 αγώνες. Επίσης, μετρά 403 πόντους σε 51 συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων. Μάλιστα, σε πολλούς από τους αγώνες με τη «γαλανόλευκη», είχε συμπαίκτη του το Γιώργο Μαυρογιάννη, με τον οποίο ξαναβρίσκονται πλέον στον Α.Σ.Καρδίτσας.

Καλωσορίζουμε το Σωκράτη στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Σωκράτης Ψαρόπουλος δήλωσε: «Η ικανοποίησή μου είναι διπλή, γιατί έρχομαι στον Α.Σ.Κ., μια υγιή και φιλόδοξη ομάδα, αλλά ταυτόχρονα θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Καρδίτσα, που είναι ο τόπος καταγωγής μου. Παρακολουθώ την πορεία της ομάδας, ξέρω ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά της και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2. Μίλησα με τον κόουτς κ.Καλογήρου αλλά και το Χρήστο Δεληγιάννη με τον οποίο είμαστε συμπαίκτες στο Περιστέρι πριν αρκετά χρόνια, η φιλοσοφία της ομάδας με καλύπτει απόλυτα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω κι εγώ στην καθιέρωση του Α.Σ.Καρδίτσας στην Α2 Εθνική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα