Γιαννάκης: «Να οργανώσουμε τον σύλλογο όπως πρέπει»

Γιαννάκης: «Να οργανώσουμε τον σύλλογο όπως πρέπει»

Γιαννάκης: «Να οργανώσουμε τον σύλλογο όπως πρέπει»

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα πάρει αποφάσεις σχετικά με το αγωνιστικό τμήμα.

Ο «Δράκος» βρέθηκε χθες(20/7) στην Κομοτηνή, παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδα μπάσκετ με την Κύπρο και παράλληλα μίλησε για τον Άρη.

«Είμαστε μια ομάδα που την αγαπάει όλη η Ελλάδα ανεξάρτητα από τα χρώματα που υποστηρίζει. Νομίζω ότι αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους και διπλά υποχρεωμένους να καταλάβουμε ότι με συνεργασίες μόνο μπορούμε να βάλουμε την ομάδα να δουλεύει με τον τρόπο που πρέπει και της αρμόζει.

Πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή, για να δουλέψουμε όλοι μαζί για να καταφέρουμε να οργανώσουμε τον σύλλογο όπως θα έπρεπε εδώ και χρόνια να είναι.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο ΤΣΣΚΑ – Λοκομοτίβ αν ο Βιτίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Αυτή τη περίοδο περνάει κάποιες δυσκολίες η ομάδα, αλλά νομίζω ο κόσμος που αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα θα συμπαρασταθεί ώστε πραγματικά να κάνουμε μια χρονιά που θα κάνει υπερήφανο τον κόσμο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τα τελευταία 2,5 χρόνια γινόταν μια προσπάθεια με τον κ. Λάσκαρη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση. Στόχος όλων μας είναι να συσπειρωθούμε, γιατί η ομάδα αυτή είναι όλων των Ελλήνων, έχει υπάρξει ομάδα όλων των Ελλήνων.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλον, να δημιουργήσουμε έναν υγιή οργανισμό, ο οποίος θα δουλεύει, θα παράγει και θα κάνει περήφανο τον κόσμο που την αγαπάει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα