Μπράιαν Ρόμπερτς ο εκλεκτός του Ολυμπιακού (vids)

Μπράιαν Ρόμπερτς ο εκλεκτός του Ολυμπιακού (vids)
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μπράιαν Ρόμπερτς για να καλύψει τη θέση του point guard στην ομάδα.

Η επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη θέση του point guard φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς είναι ο εκλεκτός των Πειραιωτών και μάλιστα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Ο Κουίν Κουκ που άρεσε πολύ στον Έλληνα τεχνικό θέλει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ, ο Ολυμπιακός δεν έχει χρόνο κι έτσι προχωρά με τον 32άχρονο Αμερικανό.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Ρόμπερτς την τριετία 2009-12 αγωνίστηκε με επιτυχία στη Μπάμπεργκ (συμπαίκτης με τον Κάιλ Χάινς) κι έκτοτε παίζει μόνιμα στο ΝΒΑ έχοντας φορέσει τη φανέλα των Χόρνετς και των Μπλέιζερς (σε αυτούς τελείωσε τη σεζόν). Συνολικά στην αμερικανική καριέρα του έχει 6.6 πόντους με 35.6% τρίποντα ενώ μοίρασε 2.3 ασίστ.

Η καλύτερη του απόδοση καταγράφηκε τη σεζόν 2013-14 έχοντας 9.4 πόντους και 3.3 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα