Ακριβή η «τιμή» της νέας προκήρυξης της ΕΟΚ

Gazzetta team
Ακριβή η «τιμή» της νέας προκήρυξης της ΕΟΚ

bet365

Η ΕΟΚ στην προκήρυξη που εξέδωσε για τις εθνικές κατηγορίες, αναφέρει χαρακτηριστικά πως τα σωματεία υποχρεούνται να καλύπτουν τα έξοδα των διαιτητών για τους εκτός έδρας αγώνες, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Το οικονομικό τους πλάνο για την σεζόν 2017-18 καλούνται να αναπροσαρμόσουν τα σωματεία των εθνικών κατηγοριών.

Κι αυτό διότι, η ΕΟΚ στην προκήρυξή της για το Κύπελλο Ελλάδος - στο οποίο πλέον θα συμμετέχουν και ομάδες της Β' Εθνικής - αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «η αμοιβή και η μετακίνηση των διαιτητών βαρύνουν τα γηπεδούχα σωματεία, η οποία θα καταβάλλεται πριν την έναρξη του αγώνα. Η αεροπορική ή ακτοπλοϊκή μετακίνηση θα καλύπτεται από την ΕΟΚ».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αντιδράσεις αναμένονται έντονες, ενώ σημειώνεται πως «σε περίπτωση που η ομάδα είναι ΚΑΕ, υποχρεούται στην καταβολή όλων των εξόδων (αμοιβή, μετακίνηση). Σε περίπτωση μη καταβολής απο την υπόχρεη ΚΑΕ σε 3 αγώνες, θα αφαιρείται ένας (1) βαθμός από τον βαθμολογικό πίνακα για την συγκεκριμένη ΚΑΕ... Σε περίπτωσε μη καταβολής της ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και θα κατακυρώνεται υπέρ του φιλοξενούμενου Σωματείου με σκορ 20-0 και αφαίρεση ενός (1) βαθμού από το πρωτάθλημα που συμμετέχει».

 

Τελευταία Νέα