Μίχαλος: «Να βρούμε ηρεμία και επενδυτή»

Μίχαλος: «Να βρούμε ηρεμία και επενδυτή»

bet365

Ο Νίκος Μίχαλος έκανε έκκληση για ηρεμία στον πανιώνιο ώστε να βρεθεί επενδυτής.

Το gazzetta.gr σάς είχε ενημερώσει πριν αρκετούς μήνες για τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε ο Πανιώνιος να παίξει στην Basket League. Ο προπονητής τότε της ομάδας Νίκος Οικονόμου προτίμησε να παραπονεθεί για το δημοσίευμα παρά να ενεργήσει σώζωντας την κατάσταση.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Πλέον ο Οικονόμου αποτελεί παρελθόν ζητώντας τα οφειλόμενα και δράση για χάρη του Πανιωνίου έχει αναλάβει ο Νίκος Μίχαλος.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αρχηγός της ομάδας, «Επειδή από χθες είχα πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο του Πανιωνίου, η κατάσταση είναι η παρακάτω.. Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει βρει τον άνθρωπο που θα βάλει τα χρήματα που απαιτούνται. Πλεον ορισμένοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Πανιώνιο μαζί κι εγώ, ψάχνουμε και κάνουμε αυτό που θέλει όλος ο κόσμος. Να βρούμε την ηρεμία που λείπει από το σωματείο τόσα χρόνια, στο πρόσωπο ενός σοβαρού επενδυτή. Θέλει υπομονή και πλάνο. Δύο χρόνια κουραστήκαμε, ξεπεράσαμε εαυτούς, αφήσαμε πίσω τα ''εγώ'' μας και βγήκαμε πρωταθλήτες με τη μαγκιά μας. Με αυτή τη μαγκιά θέλουμε να βρεθούμε και στην Α1. Σύντομα θα χρειαστούμε και τη βοήθεια σας. Προς το παρόν, χρειάζεται ηρεμία και μυαλό».

Επειδή από χθες είχα πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο του Πανιωνίου η κατάσταση είναι η παρακάτω.. Η ομάδα αυτή την στιγμή δεν έχει ακόμα βρεί τον άνθρωπο που θα βάλει τα χρήματα που απαιτούνται.Πλεον ορισμένοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Πανιώνιο μαζί και εγώ, ψάχνουμε και κάνουμε αυτό που θέλει όλος ο κόσμος.Να βρούμε την ηρεμία που λείπει από αυτό το σωματείο τόσα χρόνια στο πρόσωπο ένος σοβαρού επενδυτή.Θέλει υπομονή και πλάνο.Δύο χρόνια κουραστήκαμε,ξεπεράσαμε ευατούς αφήσαμε πίσω τα εγώ μας και βγήκαμε πρωταθλήτες με την μαγκιά μας.Με αυτή την μαγκιά θέλουμε να βρεθούμε και στην Α1.Σύντομα θα χρειαστούμε και την βοήθεια σας.Προς το παρόν χρειάζετε ηρεμία και μυαλό.. Μίχαλος Νίκος Αρχηγος της ομάδας μπασκετ του Πανιωνίου. #panioniosbc #newseason #panionios

A post shared by FollowMeNow (@nmichalos) on

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα