Τσάβι Πασκουάλ ο Έλληνας! (pics)

Τσάβι Πασκουάλ ο Έλληνας! (pics)

Gazzetta team
Τσάβι Πασκουάλ ο Έλληνας! (pics)

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο double κι έγινε... θέμα στο ισπανικό περιοδικό Gigantes del Basket!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Καταλανός κόουτς κλήθηκε φέτος να διαχειριστεί μια ομάδα που δεν συνέθεσε ο ίδιος. Το ήξερε πριν υπογράψει, δεδομένων των συνθηκών και τηρουμένων των αναλογιών έκανε ό,τι μπορούσε, κατακτώντας εν τέλει το double και αντιστρέφοντας το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε!

Πλέον έχει μπροστά του τη δυνατότητα να στήσει ο ίδιος τη σύνολο. Να κάνει τις επιλογές του και να κρατήσει τους «πράσινους» στο ίδιο επίπεδο, κάνοντας παράλληλα το βήμα παραπάνω στην EuroLeague. Στην πρώτη του δουλειά, λοιπόν, μακριά από τη Βαρκελώνη, ο Πασκουάλ κατέκτησε τους δυο διαθέσιμους τίτλους στην Ελλάδα κι έγινε θέμα στο ιστορικό ισπανικό περιοδικό Gigantes del Basket που παρουσίασε την πορεία του Τσάβι στη χώρα μας!

Στο αφιέρωμα παρουσιάζεται με λεπτομέρειες η κρίση που πέρασε ο Παναθηναϊκός μετά το sweep από τη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά, η σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, η καθημερινότητα του Τσάβι στην Ελλάδα, οι συγκρίσεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του άμεσου συνεργάτη του, Διαμαντή Παναγιωτόπουλου, ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού «είναι πρότυπο επαγγελματία. Περνάει ατελείωτες ώρες στο γραφείο του. Είναι ο πρώτος που έρχεται στο γήπεδο, ακόμα και τις μέρες που δεν υπάρχουν αγώνες. Έρχεται νωρίτερα από κάθε άλλον, συνήθως στις 8 το πρωί και μένει μέχρι τις 8 το βράδυ. Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν, ευγενικός και πολύ έξυπνος άνθρωπος. Είναι επικοινωνιακός, προσιτός και δέχεται τις διαφορετικές απόψεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα