«Ακόμα και ο Τζόκοβιτς δεν είναι ρομπότ»!

«Ακόμα και ο Τζόκοβιτς δεν είναι ρομπότ»!

«Ακόμα και ο Τζόκοβιτς δεν είναι ρομπότ»!

bet365

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς άφησε στην άκρη τα... μπασκετικά και σχολίασε την αποχώρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Γουίμπλεντον!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Νόλε εγκατέλειψε το κορτ στο 2ο σετ του προημιτελικού με τον Τόμας Μπέρντιχ. Για την ακρίβεια, ηττήθηκε με 7-6 στο 1ο σετ ενώ μετρούσε 14 συνεχόμενα κερδισμένα σετ με αντίπαλο τον Τσέχο. Πριν από την έναρξη του 2ου σετ ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, ωστόσο συνέχισε κανονικά στον αγώνα. Στο 2ο game, ο Μπέρντιχ έκανε το break και σε εκείνο το σημείο ο Τζόκοβιτς αποφάσισε πως το πρόβλημα στον αγκώνα δεν θα του επέτρεπε να κάνει την ανατροπή κι έτσι εγκατέλειψε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αφού σχολίασε τα οικονομικά προβλήματα των Σέρβων και επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Φενέρμπαχτσε για την παραχώρηση του Γκούντουριτς, σχολίασε τον αποκλεισμό του Τζόκοβιτς. «Ουδείς αθλητής είναι ρομπότ! Το ίδιο ισχύει με τον Νόλε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ένας αθλητής που έκανε υπερπροσπάθεια! Θα ξεχάσει γρήγορα αυτό τον αποκλεισμό και στη συνέχεια θα επιστρέψει πιο δυνατός. Είναι λογικό να αισθάνεται κούραση. Θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει, δεν έχω καμία αμφιβολία επ' αυτού».

 

Τελευταία Νέα