Κάνει πίσω η Χίμκι για Σίνγκλετον!

Κάνει πίσω η Χίμκι για Σίνγκλετον!

Νίκος Καρφής
Κάνει πίσω η Χίμκι για Σίνγκλετον!

bet365

Η ρωσική ομάδα δεν δίνει πάνω από 1 εκατομμύριο, πάει για Τζάστιν Χάμιλτον και πλέον ο ο Παναθηναϊκός έχει την πρωτοβουλία.

“Ανέκρουσε πρύμναν” η Χίμκι, βλέποντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να της πουλήσει τον Σίνγκλετον , έναντι του ποσού του 1 εκατομμυρίου, που ήταν η τελευταία της προσφορά. Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας, αποφάσισε να αποσυρθεί στη γωνία της και να μην συνεχίσει τα παζάρια, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα για να αγοράσει τον παίκτη.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ο Έλληνας προπονητής της, Γιώργος Μπαρτζώκας, εκείνος έδειξε προς την κατεύθυνση του Τζάστιν Χάμιλτον, ο οποίος υπήρχε , ούτως ή άλλως στη λίστα του και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Βέβαια και ο Χάμιλτον έχει μεγάλη πρόταση στα χέρια του από την Κίνα και δεν αποκλείεται να την προτιμήσει.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σεντ Πάτρικς - Ντέρι (21+).

Πέρα από την δεδομένη ποιότητά του, ο Χάμιλτον(ή όποιον διεκδικήσει για την θέση) μπορεί να φτάσει στα 2 εκατομμύρια, ποσό σοβαρά μικρότερο από εκείνο που θα πλήρωνε συνολικά για τον Σίνγκλετον αν οι “πράσινοι δέχονταν την τελευταία ρωσική προσφορά και θα έφτανε στα 2,6 εκ. (1 για τον Παναθηναϊκό + 1,6 για τον παίκτη).

Αυτό σημαίνει ότι πλέον ο Παναθηναϊκός μπορεί να χειριστεί την περίπτωση κατά το δοκούν, αλλά με δεδομένο ένα ζήτημα: θα πρέπει να θέσει σε ισχύ την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του Σίνγκλετον με γενναία αύξηση αμοιβών και παράλληλα να διαχειριστεί την γενικότερη ατμόσφαιρα που αφορά έναν παίκτη ο οποίος είχε σκεφτεί πολύ σοβαρά να φύγει . Από την άλλη είναι και μια κίνηση, που πέρα από τον αγωνιστικό αντίκτυπο, ενισχύει την επικοινωνιακή πολιτική του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος πλέον καλείται να βάλει τα ποσά που εξοικονόμησε από τις μέχρι τώρα αλλαγές, για να κρατήσει έναν “παίκτη-κλειδί”.

Φυσικά, όλα αυτά , εφόσον κάποια από τις τρεις πλευρές (Παναθηναϊκός-Χίμκι- Σίνγκλετον) δεν αλλάξουν γραμμή σε σχέση με αυτά που υποστηρίζουν, μέχρι αυτή τη στιγμή. Γιατί τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις είναι “πόλεμος” με μπόλικη τακτική και ελιγμούς, που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος που θα οδηγήσουν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα