Ανακοίνωσε ΜακΚόλουμ η Εφές! (pic)

Ανακοίνωσε ΜακΚόλουμ η Εφές! (pic)

Νίκος Καρφής
Ανακοίνωσε ΜακΚόλουμ η Εφές! (pic)

bet365

O Έρικ ΜακΚόλουμ, ο οποίος είχε βρεθεί στη λίστα του Ολυμπιακού, έκλεισε στην Εφές για 1+1 χρόνια όπως ανακοίνωσαν οι Τούρκοι.

Η Εφές κατάφερε να αποκτήσει έναν παίκτη όπου ήταν βασικός υποψήφιος του Ολυμπιακού για τη θέση του πόιντ γκαρντ, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Έρικ ΜακΚόλουμ.

Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε για συμβόλαιο δύο χρόνων με την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς (1+1), κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα από την τουρκική ομάδα, η οποία δικαίωσε τα δημοσιεύματα που είχαν βγει πριν λίγες ώρες για επίτευξη συμφωνίας.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Λίνφιλντ - Σέλτικ, αν ο Ντεμπελέ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Γαλατάσαραϊ στην οποία είχε 13,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 12 παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα