Nοέας: «Κάθε αθλητής θα ήθελε να έρθει στον Δούκα»

Νίκος Καρφής
Nοέας: «Κάθε αθλητής θα ήθελε να έρθει στον Δούκα»

bet365

Ο Πέτρος Νοέας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δούκα, με τον παίκτη να δηλώνει πως κάθε αθλητής θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ο Δούκας έβαλε στο δυναμικό του τον Πέτρο Νοεά και ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την νέα του ομάδα.

«Τα τελευταία χρόνια ο Α.Σ.Ε.Δούκα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος. Η σοβαρή Διοίκηση έχει δημιουργήσει ένα άκρως επαγγελματικό και υγιές σωματείο που κάθε αθλητής θα ήθελε να φορέσει την φανέλα του. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος του και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος που - νομίζω πως - είναι μεγαλύτερος εν συγκρίσει με τις προηγούμενες χρονιές! Την υγεία μας να έχουμε καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν και είμαι πεπεισμένος πως όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο παίκτης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα