Τα... ρέστα της η Χίμκι για Σίνγκλετον!

Τα... ρέστα της η Χίμκι για Σίνγκλετον!

Γιώργος Κούβαρης
Τα... ρέστα της η Χίμκι για Σίνγκλετον!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr,η ρωσική Χίμκι έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό (αλλά και στον παίκτη) για τον Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ, η οποία ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Το θέμα που «καίει» αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό μετά και την απόκτηση του Μάρκους Ντένμον, έχει να κάνει με τον Κρις Σίνγκλετον! Ο Αμερικανός φόργουορντ μπορεί να ήταν ίσως ο πολυτιμότερος παίκτης της περυσινής σεζόν και ν' αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του «πράσινου» παζλ, ωστόσο, η παραμονή του στις τάξεις της ομάδας μόνο... βέβαιη δεν μπορεί να θεωρηθεί!

Όχι μόνο λόγω ΝΒΑ και της προσπάθειας που κάνει ο παίκτης για να βρει ομάδα στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά και λόγω... Ευρώπης! Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr, η Χίμκι κάνει τα πάντα προκειμένου να τον αποκτήσει, έχοντας καταθέσει εδώ και μέρες πρόταση στον Παναθηναϊκό, η οποία φτάνει (ίσως και ξεπερνάει) το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Οι Ρώσοι, μάλιστα, έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις και με την πλευρά του παίκτη, με την δεύτερη τη τάξει ομάδα της Μόσχας, να ποντάρει στην πολύ καλή σχέση που έχει ο Αμερικανός με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μπαρτζώκα. Άλλωστε εκείνος ήταν που τον επέλεξε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν πριν από δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν οι μετοχές του Σίνγκλετον στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (800.000 ευρώ και 500.000 ευρώ) και μία από την Αρμάνι Μιλάνο (600.000 ευρώ), ωστόσο, ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά τη πρόταση της Χίμκι. Το σίγουρο είναι ότι προτεραιότητα του παίκτη αποτελεί το ΝΒΑ! Ο Σίνγκλετον βρίσκεται στις ΗΠΑ και εξακολουθεί να μιλάει με ομάδες προκειμένου να εξασφαλίσει διετές κλειστό συμβόλαιο! Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον αλλά -προς το παρόν τουλάχιστον- όχι κάτι το ουσιαστικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 27χρονος απόφοιτος του Florida State, έχει περιθώριο μέχρι τις 20 Ιουλίου να βρει ομάδα στο ΝΒΑ με τους όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Εάν τα καταφέρει θα αποδεσμευτεί αυτομάτως τους «πράσινους» με μία μικρή ρήτρα (100.000$), ενώ στην αντίθετη περίπτωση οι νταμπλούχοι θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, σε οποιαδήποτε άλλη διαπραγμάτευση με ευρωπαϊκή ομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα