Κοντά σε deal με ομάδα του ΝΒΑ ο Γιούντο

Κοντά σε deal με ομάδα του ΝΒΑ ο Γιούντο

Κοντά σε deal με ομάδα του ΝΒΑ ο Γιούντο

bet365

Ο Αμερικανός ατζέντης του Έκπε Γιούντο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ομάδα της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη για τον MVP του Final 4 της Euroleague.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Έκπε Γιούντο αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Ευρώπη διότι το καλοκαίρι του 2015 η Φενέρμπαχτσε του έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια αλλά και γιατί η καριέρα του στο ΝΒΑ είχε πάρει την κατηφόρα. Στο ΝΒΑ, στην καλύτερη περίπτωση, θα υπέγραφε συμβόλαιο 980.000 δολαρίων (μικτά) και θα είχε... τρίτο ρόλο. Η περίπτωση του χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης υπό την έννοια ότι προκαλεί ένα σωρό ερωτήματα σχετικά με το πώς αυτός ο παίκτης δεν κατάφερε να πετύχει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Έπειτα, λοιπόν, από μια διετία στη Φενέρμπαχτσε και αφού εκτόξευσε κατακόρυφα την απόδοσή του υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κατακτώντας τον τίτλο της EuroLeague στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ο Γιούντο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΝΒΑ, εκεί όπου αγωνίστηκε με τους Oυόριορς (2010-12), τους Μπακς (2012-14) και τους Κλίπερς (2015)! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Αμερικανός ατζέντης του MVP του Final 4 βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ομάδα της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Τo NBA out στο συμβόλαιό του εκπνέει στις 15 Ιουλίου (σ.σ. μαζί με αυτό του Βέσελι) και η Φενέρ φοβάται το ενδεχόμενο να χάσει τον Γιούντο, ο οποίος εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του και την αποτελεσματικότητά του, ειδικά σε ό,τι αφορά την άμυνα.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα