Η «αλεπού» που εντυπωσίασε στο Summer League (vids)
Πολλές υποσχέσεις άφησε ο Ντε Άαρον Φοξ για το μέλλον του, μετά την μεγάλη του εμφάνιση στο Summer League.
Ο 19χρονος γκαρντ ήταν ο καλύτερος παίκτης των Κινγκς στο ματς με τους Σανς, αλλά δυστυχώς η ομάδα του δεν νίκησε (89-85).
Ο πρώην παίκτης του Κεντάκι μέτρησε 18 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα και 1 τάπα, σε 26 λεπτά, ενώ προσέφερε και θέαμα.
Πέρα από τα όσα έκανε στο παρκέ, όλοι έχουν να λένε για την φοβερή προσποίησή του στον Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
