Οι 5 ξένοι, το out του Ούκιτς και ο Μήτρου - Λονγκ

Οι 5 ξένοι, το out του Ούκιτς και ο Μήτρου - Λονγκ

Οι 5 ξένοι, το out του Ούκιτς και ο Μήτρου - Λονγκ

bet365

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, ενώ αντιπροσωπεία της ομάδας βρίσκεται στο Λας Βέγκας, όπου θα τσεκάρει δια ζώσης τον Ναζ Μήτρου - Λονγκ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μαζί με τον τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργο Χήνα, έκαναν σήμερα (06/07) το υπερατλαντικό ταξίδι για το Λας Βέγκας, καθώς θα παρακολουθήσουν το Summer League που θα γίνει (07-17/07) και θα τσεκάρουν παίκτες που μπορεί ενδεχομένως να ενισχύσουν τους «κιτρινόμαυρους» τη νέα σεζόν.

Στο... στόχαστρο της «Βασίλισσας» βρίσκεται και ο ελληνικής καταγωγής Ναζ Μήτρου - Λονγκ, ο οποίος προς το παρόν αγωνίζεται στο Summer League του Ορλάντο με τους Πέισερς και κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις, έχοντας κατά μέσο όρο 17 πόντους και 2.3 ριμπάουντ, σε τρία ματς.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει και μια πρώτη επαφή του παίκτη με την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, για να δουν που θα καταλήξουν τα πράγματα. Ο 23χρονος γκαρντ, ωστόσο, δεν έχει αποκτήσει ακόμα το ελληνικό διαβατήριο, κάτι που ίσως αποτελέσει «αγκάθι», ίσως και όχι, καθώς στην Basket League της νέας χρονιάς οι ομάδες θα μπορούν να έχουν επτά ξένους στο ρόστερ τους.

Από την άλλη, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αναμένεται να μην συνεχίσει στην ομάδα - είναι ελεύθερος από το τέλος Ιουνίου - καθώς επιθυμία του παίκτη είναι να αγωνιστεί σε ομάδα της Euroleague. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά τα μέσα Ιουλίου, και αν κι εφόσον οι δύο πλευρές δεν ανανεώσουν την συνεργασία τους, οι άνθρωποι της «Ένωσης» θα στραφούν σε μια πιο νέα και φρέσκια λύση.

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση αποχώρησης του Μάικλ Ντίξον - το επικρατέστερο σενάριο είναι να παραμείνει - οι άνθρωποι της ομάδας θα ψάξουν να βρουν τους πέντε κατάλληλους ξένους παίκτες - έναν σε κάθε θέση - που θα στελεχώσουν το ρόστερ. Προτεραιότητα είναι φυσικά οι Έλληνες, αλλά και ο παίκτης που θα έρθει στο «5», με την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά να είναι στον «αέρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα