«Μην... πυροβολείτε τον Γιόκιτς»!

«Μην... πυροβολείτε τον Γιόκιτς»!

«Μην... πυροβολείτε τον Γιόκιτς»!

bet365

Ο θρύλος του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ, Ντράζεν Νταλιπάγκιτς, δικαιολόγησε την απόφαση του Νίκολα Γιόκιτς να μην παίξει στο Eurobasket και αποθέωσε τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Νίκολα Γιόκιτς συμπεριλήφθηκε, μεν, στην προεπιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το Eurobasket 2017 (31/8-17/9) ωστόσο δεν θα ενισχύσει την εθνική Σερβίας στη διοργάνωση, εκεί όπου οι «Orlovi» θα αντιμετωπίσουν αρχικώς τις Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Λετονία, Τουρκία και Βέλγιο στον Δ' όμιλο.

Ο Σέρβος ΝΒΑer απέχει των υποχρεώσεων της εθνικής και ο Ντράζεν Νταλιπάγκιτς έσπευσε να τον υπερασπιστεί: «Μην τον... πυροβολείτε! Ο Νίκολα είχε μια εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική σεζόν στο ΝΒΑ, επομένως είναι λογικό να αισθάνεται κουρασμένος και να θέλει ξεκούραση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν ΝΒΑers που παίζουν 90 ματς τη χρονιά και είναι λογικό κουράζονται. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και ο... Τεόντοσιτς. Έδωσε σχεδόν τον ίδιο αριθμό αγώνων, τραυματίστηκε στα μέσα της χρονιάς όμως αυτό το παιδί λατρεύει να παίζει για την εθνική ομάδα και δεν πρόκειται να αναβάλει το ραντεβού μαζί της! Πρέπει λοιπόν να δείξουμε κατανόηση και στους δυο. Η καριέρα τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αν, για παράδειγμα, τραυματιστούν, κανείς δεν θα τους υποστηρίξει για την απόφασή τους να παίξουν με την εθνική».

 

Τελευταία Νέα