Η απάντηση (όχι;) του Κουφού κρίνει την προεπιλογή της Εθνικής!

Η απάντηση (όχι;) του Κουφού κρίνει την προεπιλογή της Εθνικής!

Η απάντηση (όχι;) του Κουφού κρίνει την προεπιλογή της Εθνικής!

bet365

Η οριστική απάντηση του Κώστα Κουφού αποτελεί τη μοναδική... εκκρεμότητα για τον Κώστα Μίσσα και το gazzetta.gr αναλύει τα δεδομένα όσον αφορά στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας ενόψει της προετοιμασίας για το Eurobasket.

O Κώστας Μίσσας πήρε το χρίσμα από την Ομοσπονδία και θα κοουτσάρει την Εθνική ομάδα στις επόμενες υποχρεώσεις της, αρχής γενομένης από το προσεχές Eurobasket 2017, ενώ η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας κι εν συνεχεία γνωστοποίησε το προπονητικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον 63χρονο coach στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης». Πλέον, η μοναδική εκκρεμότητα σε ό,τι έχει να κάνει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αφορά sτην ανακοίνωση της προεπιλογής. Των παικτών, δηλαδή, που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία που θα αρχίσει στις 26 Ιουλίου, από όπου θα προκύψουν οι 12 που θα ταξιδέψουν αρχικώς στο Ελσίνκι για την 1η φάση του τουρνουά.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Το ζήτημα που πλέον απασχολεί το τεχνικό team αφορά στον Κώστα Κουφό και το ενδεχόμενο ο διεθνής σέντερ να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής! Ο Κουφός επιθυμεί να γίνει trade από τους Κινγκς, καθώς φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος από τον ρόλο που θα έχει την επόμενη σεζόν στο Σακραμέντο και στις επαφές που είχε με τον «στρατηγό», του κατέστησε σαφές ότι προτεραιότητα για τον ίδιο, αποτελεί να βρει την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν. Ο 28χρονος διεθνής σέντερ ζήτησε χρόνο προκειμένου να εξετάσει τις επιλογές του, ενώ δεσμεύτηκε να δώσει την απάντησή του μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής (07/07). Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Κουφός να δηλώσει «απών» (το πιο πιθανό σενάριο) από την προετοιμασία και τις επίσημες υποχρεώσεις της ελληνικής ομάδας στο Eurobasket .

Από την απάντηση του σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς θα εξαρτηθεί, εν πολλοίς, η ανακοίνωση της προεπιλογής της Εθνικής ομάδας. Στο μεταξύ ο Κώστας Μίσσας και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει σε 18 παίκτες . Πρόκειται για τους Σλούκα, Καλάθη, Παππά, Μάντζαρη, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Αγραβάνη, Μπουρούση, Παπαγιάννη, Μπόγρη, Όγκουστ, Μήτογλου, Κουφό, Καββαδά και Βουγιούκα.

Από αυτούς θα προκύψουν οι 16 της προεπιλογής, που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (07/07) ή την Δευτέρα (10/07) και εν συνεχεία το τεχνικό τιμ θα καταλήξει στην τελική 12άδα. Η απάντηση του Κουφού θα κρίνει εν πολλοίς το τελικό προσκλητήριο, υπό την έννοια ότι ο Μίσσας θα αποφασίσει ποιοι εκ των Βουγιούκα, Καββαδά και Όγκουστ θα συμπεριληφθούν στους 16.

Εξάλλου, όπως είχε ενημερώσει εγκαίρως το gazzetta.gr, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν θα βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής, εξηγώντας τους λόγους που ο ομογενής γκαρντ των Χοκς πιθανότατα δεν θα φορέσει φέτος τα γαλανόλευκα.

 

Τελευταία Νέα