Παπανικολάου: «Να περάσουν καλά όλοι στην Ίο»
Ο Δημήτρης Παπανικολάου φιλοξενήθηκε στον «Sport fm» και μίλησε για το τουρνουά στην Ίο «3on3».
Αναλυτικά:
Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).
Για το ποιοι παίκτες θα παίξουν: «Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Τσαρτσαρής, Σχορτσανίτης, Κακιούζης, Παππάς, Γιαννάκης, αλλά και από τη γυναικεία Εθνική ομάδα οι Μάλτση, Φασούλα, Σπανού. Η Εθνική ομάδα των Γυναικών σημείωσε μία μεγάλη επιτυχία με την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ. Είναι καλό να προβάλλεται το γυναικείο μπάσκετ και γενικά ο αθλητισμός».
Για το πότε θα ξεκινήσει το τουρνουά: «Θα ξεκινήσει από την Παρασκευή. Επίσης, θα παίξουν και οι διάσημοι αθλητές με κάποιους νικητές. Και εγώ θα αγωνιστώ όσο μπορώ. Αφού θα είναι σε μισό γήπεδο (γέλια). Το σημαντικό είναι ότι θα έρθουν παίκτες που θαυμάζει ο κόσμος. Θα έχει την ευκαιρία να τους δει χαλαρούς και όχι μόνο να τους βλέπει στα ντέρμπι και στη συνέχεια να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα. Θέλουμε να έρθουν σε επαφή οι παίκτες, με τον κόσμο. Τα παιδιά αυτά είναι περισσότερο κοινωνικά πρόσωπα, γιατί το μπάσκετ έχει καθαρό πρόσωπο και θα το κρατήσει έτσι».
Για το που θα γίνει το event: «Μπροστά από το δημαρχείο. Έχει στηθεί εκεί το ταρτάν που είναι χορηγία της κυρίας Πετρίδου και εκεί θα μπει και το ειδικό γήπεδο. Όλη η παραγωγή θα είναι μπροστά από το Δημαρχείο της Ίου».
Για το ποιος είναι ο σκοπός: «Να περάσουν όλοι καλά. Από τον πιο διάσημο μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο. Να πάει όσο πιο καλά γίνεται. Είναι η πρώτη χρονιά και είναι πάντα δύσκολη και ελπίζουμε κάθε χρόνο να υπάρχει βελτίωση. Θέλουμε μέσα στο καλοκαίρι να συνδυάσουμε το μπάσκετ με τις διακοπές. Είναι ένα νησί μαγικό η Ίος. Η Χώρα είναι πανέμορφη και αξίζει να αναδειχθεί».
Για το αν έχει ήδη τουρίστες η Ίος: «Έχει αρκετούς τουρίστες. Αλλά, πρέπει να φροντίσουμε στη χώρα μας να μην υπάρχουν μόνο Ιούλιο και τον Αύγουστο τουρίστες. Το καλό είναι πως έρχονται από όλη την Ελλάδα οι συμμετοχές για το τουρνουά. Τα πάντα χτίζονται σιγά σιγά και αν καθιερωθεί το τουρνουά, τότε θα μεγαλώνουν και τα ονόματα κάθε χρόνο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
