Ο Πρίφτης ανέλαβε την Ούνικς Καζάν! (pic)

Ο Πρίφτης ανέλαβε την Ούνικς Καζάν! (pic)

Ο Πρίφτης ανέλαβε την Ούνικς Καζάν! (pic)

bet365

Ένας ακόμη Έλληνας προπονητής ετοιμάζεται να διαπρέψει εκτός συνόρων. Ο Δημήτρης Πρίφτης συμφώνησε με την Ούνικς Καζάν για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Μάλιστα, η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε πριν από λίγο τη συμφωνία της με τον 49χρονο τεχνικό!

Τον… Δημήτρη Ιτούδη θα συναντήσει στη Ρωσία ο Δημήτρης Πρίφτη,ς καθώς οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του με την Ούνικς Καζάν, η οποία προβλέπει συνεργασία δύο χρόνων (1+1).

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι αυτή η συμφωνία επικυρώθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και μετά τη σημερινή (3/7) κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Άρη, ανακοινώθηκε επίσημα από την ρωσική ομάδα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Είναι επίσης δεδομένο ότι καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του Πρίφτη από την Ούνικς Καζάν έπαιξε η άποψη του Κώστα Καϊμακόγλου ο οποίος εκτιμά απεριόριστα την ικανότητα και τον χαρακτήρα του έμπειρου Έλληνα τεχνικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα