Ο Μήτογλου και τα ερωτηματικά

Ο Μήτογλου και τα ερωτηματικά

Ο Μήτογλου και τα ερωτηματικά

bet365

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν την επόμενη κίνηση όσον αφορά την περαιτέρω ελληνοποίηση της ομάδας, με το όνομα του Κώστα Μήτογλου να παίρνει σειρά. Τι ισχύει για Φώτση, Βουγιούκα και τους υπόλοιπους ψηλούς.

Την ώρα που ο Ιαν Βουγιούκας βρίσκεται προ των πυλών του ΟΑΚΑ από τη στιγμή που έχει έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο δύο χρόνων, ενώ το μέλλον του Αντώνη Φώτση μόνο... ευοίωνο δεν είναι στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, με γνώμονα και την ελληνοποίηση της ομάδας.

Ο Κώστας Μήτογλου είναι ο επόμενος που θα απασχολήσει έντονα τους νταμπλούχους, αφού βλέπουν στο πρόσωπό του τη συνέχεια του... Φώτση. Από τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι πρώτες ουσιαστικές επαφές με τον εκπρόσωπο του νεαρού φόργουορντ, ο οποίος με τη σειρά του αναμένεται να ξεκινήσει το επαγγελματικό μπάσκετ μετά τη παρουσία του στο διάσημο κολέγιο του Ουέικ Φόρεστ.

Μπορεί να ολοκλήρωσε την junior χρονιά του και να έχει έναν χρόνο ακόμα σπουδών ωστόσο προσανατολίζεται να δοκιμάσει την τύχη του στο υψηλό επίπεδο. Κάτι που είχε κάνει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη θητεία του στο κολέγιο του Τέξας. Ο Μήτογλου είναι ένας παίκτης που εξετάζουν πολύ σοβαρά στον Παναθηναϊκό, αφού θεωρούν ότι τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ταιριάζουν απόλυτα (και) στη φιλοσοφία του Τσάβι Πασκουάλ. Επιπλέον πρόκειται για μια τεράστια επένδυση για το μέλλον και ένας πολλά υποσχόμενος και εξελίξιμος παίκτης για το ελληνικό μπάσκετ.

Ο 21χρονος φόργουορντ (2.08μ.) βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην Ελλάδα, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και περιμένει και εκείνος με τη σειρά του «τι μέλλει γενέσθαι» όσον αφορά τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό, με τους Τζέιμς Γκιστ και Αντώνη Φώτση να έρχονται με τη σειρά τους στο προσκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο «Μπάτμαν» ακόμα δεν έχει μιλήσει με κανέναν όσον αφορά το μέλλον του, αν και είναι ελεύθερος -από τη στιγμή που έχει λήξει το συμβόλαιό του- να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Φυσικά ακόμα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά με την έλευση του Ιαν Βουγιούκα, αφού θα πρέπει κάποιος εκ των Γκιστ και Μπουρούση να «κοπεί» από το «πράσινο» ρόστερ. Και αν για τον Γκιστ υπάρχουν ερωτηματικά όσον αφορά τη γενική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η οποία δεν θυμίζει τον Γκιστ των περασμένων ετών (αν και το υπέρ του σημείο είναι ότι θα πάρει ελληνικό διαβατήριο τον Δεκέμβριο), για τον Γιάννη Μπουρούση ισχύει η υψηλή πρόταση από την Κίνα.

Παράλληλα, μάτια και αυτιά είναι ανοικτά στις ΗΠΑ και στον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος έχει ακόμα άλλες 18 μέρες για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ που να τον καλύπτει και να μπορέσει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Από την τελική έκβαση της υπόθεσης του Σίνγκλετον θα δρομολογηθούν και οι υπόλοιπες κινήσεις για τη front line για να ακολουθήσει ο παίκτης... σκόρερ στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Και αυτό διότι οι πιθανότητες παραμονής του Μάικ Τζέιμς ολοένα και μειώνονται...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα