«Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Ντιό»! (vid)

«Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Ντιό»! (vid)

bet365

Η Βαλένθια θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αντουάν Ντιό όμως ο Γάλλος γκαρντ των πρωταθλητών Ισπανίας φέρεται να έχει προτάσεις από τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε!

Ο Αντουάν Ντιό κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία με τη Βαλένθια και πλέον οι «πορτοκαλί» θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του 28άχρονου Γάλλου γκαρντ (1μ.93), ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στην εφετινή πορεία της ομάδας του που συμμετείχε σε τρεις τελικούς: Copa del Rey, Eurocup και Liga Endesa. Η Βαλένθια άλλαξε προπονητή (σ.σ. Τσους Βιντορέτα αντί Πέδρο Μαρτίνεθ), κράτησε τους Σαν Εμετέριο, Βίβες, Μαρτίνεθ και πλέον θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντιό.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μόνο που η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη αφού όπως αναφέρει η μεγαλύτερη εφημερίδα της Βαλένθια, η Las Provincias, για τον Γάλλο ενδιαφέρονται ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε που προστέθηκαν στη λίστα των υποψήφιων μνηστήρων μαζί με την Εφές! Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η πορεία του Ντιό θα κριθεί εν πολλοίς από τις εξελίξεις σχετικά με τον Άαρον Τζάκσον και το που θα καταλήξει ο Αμερικανός πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Φέτος ο Ντιό μέτρησε 8.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ και 1.6 κλεψίματα σε 14 συμμετοχές στο Eurocup.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα