Μανωλόπουλος: «Δύσκολα θα μείνει ο Ούκιτς»

Μανωλόπουλος: «Δύσκολα θα μείνει ο Ούκιτς»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Δύσκολα θα μείνει ο Ούκιτς»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για το ρόστερ της ΑΕΚ, ποιους παίκτες θα ήθελε να κρατήσει, αναφέρθηκε στις δυσκολίες για τον Ούκιτς, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο -38 από τον Παναθηναϊκό.

«Είναι δύσκολο να μείνει. Αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα. Θέλει να δει προτάσεις από τη Euroleague» δήλωσε ο Μανωλόπουλος στον Sport Fm όσον αφορά τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, ενώ αναφέρθηκε και στους Μαυροκεφαλίδη, Μαυροειδή:

«Μακάρι να μείνουν. Τους θέλουμε. Μας ενδιαφέρουν όλοι οι Έλληνες παίκτες. Έχω στο γραφείο μου τρεις πίνακες με 15 διαφορετικά σενάρια. Θα πάρω όμως έναν παίκτη, μόνο αν κουμπώνει με τους υπόλοιπους».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Όσο για τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ματς των playoffs; «Είναι ένα ματς που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Όλα πήγαν στραβά. Ξεμείναμε από δυνάμεις. Παίξαμε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια στα κόκκινα. Για αυτό είχαμε και τραυματισμούς. Τελειώναμε τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε προπόνηση»!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα πρέπει να γίνουν ώστε να «χτυπήσει» η ΑΕΚ τους «αιώνιους» όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου: «ν μιλάμε για να κερδίσουμε ένα ματς ή δύο, μπορεί να γίνει σύντομα. Για να διεκδικήσουμε τίτλο, χρειάζεται υπομονή. Πρέπει οι Έλληνες να παίξουν και να φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία και ετοιμότητα, ώστε να κοντράρουν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος. Αν στην αγορά υπάρχουν παίκτες, που μπορούμε να τους πάρουμε και να κάνουμε… παππάδες, αυτό θα είναι για μια χρονιά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα