Ο Βασιλόπουλος και το... θεωρητικό πλάνο

Ο Βασιλόπουλος και το... θεωρητικό πλάνο

Ο Βασιλόπουλος και το... θεωρητικό πλάνο

bet365

Οι ανοιχτές… πληγές δεν επιτρέπουν συζητήσεις σε επίσημη βάση διότι πρωτίστως ο Άρης θα πρέπει να αποδείξει τη φερεγγυότητά του. Οι τελευταίες ενέργειες δείχνουν όμως ότι έστω σε φιλολογικό επίπεδο οι «κίτρινοι» μπήκαν σε διαδικασία επαφών με τον Σάββα Καμπερίδη να έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της επόμενης ομάδας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι στον αέρα. Πληρωμές δεν έχουν γίνει, στις επόμενες ημέρες θα αυξηθούν τα μέτωπα σε δικαστικό μέτωπο καθώς Τάντια Ντραγκίτσεβιτς και Βίκτορ Σανικίντζε θα καταθέσουν προσφυγές, το ζήτημα προπονητή είναι σε εκκρεμότητα και ο Άρης λειτουργεί υπό το καθεστώς της πλήρους ανασφάλειας για το μέλλον. Ωστόσο, κατόπιν οδηγιών που δέχθηκε από τη διοίκηση, ο Σάββας Καμπερίδης ήδη μπήκε σε διαδικασία διερευνητικών επαφών.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις επόμενες ημέρες οι «κίτρινοι» θα μετρήσουν τουλάχιστον μία ακόμη απώλεια παίκτη μετά από αυτή του Θόδωρου Ζάρα. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος βρίσκεται μια ανάσα από την ΑΕΚ και το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προβλέπεται να επισημοποιηθεί ο συγκεκριμένος «γάμος». Ο Καμπερίδης έχει συζητήσει με όλους τους παίκτες, εισπράττοντας έντονη αμφιβολία. Θεωρητικά, στη λίστα των παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο συμπεριλαμβάνεται και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης καθώς ο Άρης επέτρεψε την ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του. Στην πραγματικότητα, όταν υφίσταται οφειλή 60.000 ευρώ (σ. σ. περίπου τα 7/10 του συμβολαίου) και ο 29χρονος φόργουορντ είναι στον αέρα.

Στο πλάνο που σχεδίασε ο Σάββας Καμπερίδης υπάρχουν τα ονόματα δύο Ελλήνων παικτών, με τη λογική βέβαια ότι δεν θα χαθεί κανείς άλλος από αυτούς της περσινής χρονιάς (σ. σ. εξαίρεση αποτελεί ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ο οποίος είχε αποκτηθεί υπό τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Χάρη Γιαννόπουλο αλλά πέρα από διερευνητικές επαφές, ουσιαστική συζήτηση είναι αδύνατο να γίνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα