Όγκαστ ο... δεύτερος για τον Παναθηναϊκό! (vids)

Gazzetta team
Όγκαστ ο... δεύτερος για τον Παναθηναϊκό! (vids)

bet365

Δεύτερο «χτύπημα» μέσα σε λίγες ώρες για τον Παναθηναϊκού αφού μετά τον Λούκας Λεκαβίτσιους, οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει και με τον Ζακ Όγκαστ!

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Έπειτα από τους πρώτους μήνες προσαρμογής του στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Ζακ Όγκαστ εκτόξευσε την απόδοσή του και ήταν ο λόγος που η Ουσάκ Σπορτίφ εξασφάλισε την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού μπάσκετ.

Η είδηση, μάλιστα, ότι ο 23άχρονος σέντερ απέκτησε πρόσφατα ελληνικό διαβατήριο θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής ομάδας ήλθε ως συνέχεια των παλαιότερων δηλώσεών του, όπου εξήγησε ότι θέλει να φορέσει τα γαλανόλευκα και να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα!

Ο Όγκαστ έκανε εξαιρετική χρονιά στην Τουρκία με την Ουσάκ Σπορτίφ ενώ κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του στο Basketball Champions League!

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του ενώ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να έχει ήδη ενισχύοντας το ελληνικό στοιχείο των νταμπλούχων Ελλάδας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα