Ο Κάρι θα παίξει γκολφ απέναντι σε επαγγελματίες (vids)

Ο Κάρι θα παίξει γκολφ απέναντι σε επαγγελματίες (vids)

Ο Κάρι θα παίξει γκολφ απέναντι σε επαγγελματίες (vids)

bet365

Ο Στεφ Κάρι θα αγωνιστεί σε τουρνουά γκολφ τον Αύγουστο κόντρα σε επαγγελματίες του είδους.

Αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο για τους σούπερσταρς του ΝΒΑ να αναζητούν προκλήσεις σε άλλα αθλήματα. Κάπως έτσι σκέφτηκε κι ο Στεφ Κάρι του οποίου οι ικανότητες είναι γνωστές ακόμη και στον Βόρειο Πόλο, αλλά αυτές στο γκολφ;

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο γκαρντ ων Ουόριορς αποφάσισε να διαγωνιστεί με επαγγελματίες παίκτες και όχι μόνο για τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά για να φανεί τουλάχιστον ανταγωνιστικός..

Τον Αύγουστο στην Καλιφόρνια θα συμμετέχει στο «Ellie Mae Classic», ένα τουρνουά στο οποίο διαγωνίζονται μόνο επαγγελματίες παίκτες του γκολφ και τέσσερις παίκτες στους οποίους δίνεται πρόσκληση.

«Μόλις έμαθα πως πήρα μία από αυτές τις τέσσερις προσκλήσεις χάρηκα πολύ γιατί λατρεύω να παίζω γκολφ, είναι το πάθος μου. Να παίξω απέναντι σε επαγγελματίες αποτελεί τεράστια τιμή για μένα. Ανυπομονώ κι ελπίζω να μην ντροπιάσω τον εαυτό μου» ανέφερε ο Στεφ Κάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα