Στο «Ios 3on3» και ο Παπαλουκάς

Gazzetta team
Στο «Ios 3on3» και ο Παπαλουκάς

bet365

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημήτρη Παπανικολάου και θα συμμετάσχει στο Ios3on3 μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Τσαρτσαρή, Μιχάλη Κακιούζη, Νίκο Παππά και Σοφοκλή Σχορτσανίτη!

Αναλυτικά

«Το τουρνουά Ios 3on3 αποκτά ακόμα μεγαλύτερη λάμψη με τη συμμετοχή του Θοδωρή Παπαλουκά!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική ομάδα τη διετία 2005-06 και κάτοχος της Ευρωλίγκας δις με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2006, 2008) αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημήτρη Παπανικολάου και της οικοδέσποινας του Ios3on3 tournament, Βασιλικής Πετρίδου και θα συμμετάσχει στο τουρνουά στις 7-9 Ιουλίου!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας των Eurohoops Acedemies, στις οποίες θα είναι διευθυντής μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τον Σεπτέμβριο, αλλά θα δώσει το παρών στο Ios3on3 για να κάνει αυτό που αγαπά: «Ολοι εμείς οι άνθρωποι του μπάσκετ πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που προωθούν το άθλημα και το φέρνουν πιο κοντά στον κόσμο και τα μικρά παιδιά. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι στους πρώην συμπαίκτες και φίλους μου για να απολαύσουμε το παιχνίδι και μοιράσουμε χαρά στα παιδιά».

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά Ios3on3 το τριήμερο 7-9 Ιουλίου οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Μιχάλης Κακιούζης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Νίκος Παππάς.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα