Χωρίς Ντόρσεϊ η προεπιλογή της Εθνικής!

Χωρίς Ντόρσεϊ η προεπιλογή της Εθνικής!

Χωρίς Ντόρσεϊ η προεπιλογή της Εθνικής!

bet365

Ο Κώστας Μίσσας θα ανακοινώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας, από την οποία - σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr - αναμένεται να απουσιάσει το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο 63άχρονος προπονητής πήρε το χρίσμα από την ΕΟΚ και ανέλαβε να κοουτσάρει την Εθνική Ανδρών, αρχής γενομένης από το προσεχές Eurobasket, ενώ θα πλαισιωθεί από τους Θανάση Σκουρτόπουλο, Βασίλη Γεραγωτέλλη και Διαμαντή Παναγιωτόπουλο στο τεχνικό τιμ. Η προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» θα αρχίσει στις 26 Ιουλίου στο Καρπενήσι, ενώ ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής θα ολοκληρώσει μέσα στην εβδομάδα τις επαφές με τους διεθνείς και στις αρχές της επόμενης, η Ομοσπονδία θα ανακοινώσει την προεπιλογή από την οποία αναμένεται να απουσιάσει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Ελληναμερικανός point-guard επελέγη από τους Χοκς στο Νο.41 του Draft και θα αγωνιστεί στο summer league του Ορλάντο (1-6/7) και του Λας Βέγκας (7-17/7), δίνοντας τις πρώτες αγωνιστικές... εξετάσεις με την Ατλάντα. Μάλιστα τα «γεράκια» παρουσίασαν πριν από λίγες μέρες τον φιναλίστ του κολεγιακού πρωταθλήματος με το πανεπιστήμιο Όρεγκον, χωρίς να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συμφωνίας του με τα «γεράκια» (δεν είναι απαραίτητο να είναι εγγυημένη) και παρά το γεγονός ότι, θεωρητικά θα είναι διαθέσιμος για να δώσει το παρών στην προετοιμασία της Εθνικής, πιθανότατα δεν θα φορέσει φέτος τα «γαλανόλευκα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Κώστας Μίσσας προσανατολίζεται στο να μην καλέσει τον Ντόρσεϊ στην προετοιμασία. Αρχικώς ο ομογενής γκαρντ παίζει περισσότερο στο «2», θέση για την οποία προορίζεται να έχει αυξημένο ρόλο ο Νίκος Παππάς και κατά συνθήκη ο Κώστας Σλούκας. Αφετέρου, ακόμα κι αν ερχόταν στην προετοιμασία, δεν θα ήταν δεδομένο ότι θα συμπεριληφθεί στην τελική 12άδα της Εθνικής ομάδας (πέρυσι κόπηκε και δεν ήταν καθόλου χαρούμενος γι' αυτό), επομένως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κληθεί. Συν τοις άλλοις, ο «στρατηγός» έχει ως πρώτο του μέλημα να χρησιμοποιήσει παίκτες με τους οποίους θα πορευτεί και στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2019, που θα αρχίσουν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου της νέας σεζόν, από τα οποία θα απουσιάσουν οι NBAers.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ντόρσεϊ δεν μπορεί να μπει στην ίδια κατηγορία με τους Αντετοκούνμπο και Παπαγιάννη (κατά κύριο λόγο), που είναι βασικά στελέχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από την προεπιλογή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα