Στον... Χολαργό ο Γκιστ! (pics)

Gazzetta team
Στον... Χολαργό ο Γκιστ! (pics)

bet365

Ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27/6) στο κλειστό του Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», όπου δέχθηκε ουκ ολίγες ερωτήσεις από τα μικρά παιδιά.

Τον Αμερικανό φόργουορντ περίμεναν πάνω από 100 παιδιά, τα οποία συμμετέχουν στο Basketball Camp που διοργανώνει ο σύλλογος, υπό την καθοδήγηση του Στέργιου Κουφού.

Ο Γκιστ έμεινε για αρκετή ώρα στο κλειστό, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα, βγήκε πολλές φωτογραφίες με τους νεαρούς αθλητές, ενώ «βομβαρδίστηκε» από ερωτήσεις από τα παιδιά και τους γονείς.

Ερωτηθείς για το ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού τη σεζόν που τελείωσε, απάντησε ο Σίνγκλετον, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, με δεύτερη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Επίσης είπε ότι καλύτερος φίλος του από τον χώρο του μπάσκετ είναι ο Στεφάν Λάσμε, ενώ μιλώντας για τον Βασίλη Σπανούλη, τον χαρακτήρισε έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη.

'Οσο για το τι του αρέσει να κάνει στο γήπεδο; «Το αγαπημένο πράγμα που κάνω στο παρκέ, είναι να καθοδηγώ και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα