Ο Λαρκιν ζητάει ακατέβατα 1.500.000$

Ο Λαρκιν ζητάει ακατέβατα 1.500.000$

Ο Λαρκιν ζητάει ακατέβατα 1.500.000$
Ο Σέιν Λάρκιν δεν έχει απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού, περιμένει την Μπαρτσελόνα και δεν πέφτει κάτω από το 1.5 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο.

Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει την πρόταση του Ολυμπιακού στον Σέιν Λάρκιν η οποία ακόμη δεν έχει κλείσει. Οι δύο πλευρές μίλησαν εκ νέου τις προηγούμενες μέρες μετά την άρνηση του Άαρον Τζάκσον.

Ο Αμερικανός γκαρντ ζητάει ακατέβατα 1.5000.000 δολάρια το χρόνο, ποσό το οποίο κρίνεται υπερβολικό για όλες τις ομάδες της Euroleague. Η «ερυθρόλευκη» πρόταση είναι πολύ μεγάλη για τα δεδομένα αφού φτάνει περίπου στο 1.200.000 το χρόνο. Η διάθεση του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα φέτος είναι δεδομένη, ωστόσο ακόμη και οι υπεραξίες σύμφωνα με τη δική τους άποψη, έχουν όρια.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Λάρκιν επιμένει να ζητά 1.5 εκατομμύριο δολάρια μη έχοντας την παραμικρή διάθεση να ρίξει το κασέ του. Η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει επίσης την επιθυμία να συνεργαστεί με τον παίκτη, του έχει προσφέρει περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό χωρίς ωστόσο και αυτή να φτάσει την επιθυμία του περσινού γκαρντ της Μπασκόνια.

Ο Σέιν Λάρκιν πάντως πιστεύει πως όσο περνάει ο καιρός, οι λύσεις για τις ομάδες λιγοστεύουν και έτσι αυτός θα βρει τα χρήματα που ζητάει μιας και θα υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη.

Με τον Άαρον Τζάκσον να είναι κοντά στην Εφές, τον Μπραντ Ουοναμέικερ να περιμένει την επίσημη αποδέσμευση του Μίλος Τεόντοσιτς για να ανακοινωθεί στην ΤΣΣΚΑ πράγματι τα καλά γκαρντ σιγά σιγά κλείνουν.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθειά τους για τον Λάρκιν, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει και η παραμικρή διάθεση να του δώσουν 1.500.000 δολάρια που ζητάει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα