Κρατάει Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός!

Κρατάει Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός!

Γιώργος Κούβαρης
Κρατάει Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός!

bet365

Όλο και πιο κοντά στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Κρις Σίνγκλετον, κάτι που αποτελεί επιθυμία τόσο της διοίκησης και του προπονητή, όσο και του ίδιου του παίκτη!

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Πρώτο μέλημα του Τσάβι Πασκουάλ εν όψει τη νέας σεζόν είναι διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας!

Μετά τη συμφωνία με τον Κένι Γκάμπριελ και τη πρόταση για την επέκταση στο συμβόλαιο του Νικ Καλάθη, σειρά παίρνει ο Κρις Σίνγκλετον!

Οι τελευταίες ενδείξεις κάνουν λόγο για παραμονή του Αμερικανού φόργουορντ στους «πράσινους» και την επόμενη σεζόν, κάτι που αποτελεί επιθυμία τόσο της διοίκησης και του Καταλανού τεχνικού, όσο και του ίδιου του παίκτη.

Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό μετά και την τελευταία επαφή των δύο πλευρών και όλα δείχνουν ότι ο Σίνγκλετον θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν!

Ο παίκτης παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα, πολλώ δε μάλλον ύστερα από το δυνατό «finish» με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο μοναδικός λόγος για να μην συνεχίσει ο Σίνγκλετον στον Παναθηναϊκό θα είναι μια άκρως δελεαστική πρόταση από το ΝΒΑ ώστε να κάνει τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Όπου δελεαστική, συμπληρώστε τόσο όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, όσο και όσον αφορά τα αγωνιστικά κριτήρια και τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει στην ομάδα...

Το σίγουρο είναι ότι οι τελευταίες ενδείξεις δείχνουν την παραμονή του Σίνγκλετον στο ΟΑΚΑ!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα